Dete 10. epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 10. epizoda!

By  | 

Akča moli za oproštaj i nada se pomirenju, a Hasan razmišlja samo kako da uzme svog sina. Asije je podbacila u svom majčinstvu dok je pokušavala da razdvoji oca i sina. Ali Kemal odlučuje da je potrebno da preuzme veće mere. Saznaje da je njegovog sina Efea Šule poslala u inostranstvo. Ali Kemalovi potezi otkrivaju da je Hasan odgovoran za Burakovu otmicu, iako Hasan nije sam u ovoj igri. Dok se dva oca međusobno suočavaju u žestokoj borbi za ujedinjenje sa svojim sinovima, Zejnep ne može otplatiti dug te je na korak ka kazni u koju su svi uključeni.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site