Dete 3. epizoda!

Dete-Çocuk

Dete 3. epizoda!

By  | 

Dete 3. epizoda!
Asije pokušava sprečiti prvu grešku svojih sinova, te sebe stavlja između njih.Akča ostaje u vili, rastrzana između dve strane. S jedne strane Efe njen sin, s druge Hasan, otac njenog deteta koji ne prestaje da je proganja. Osim Ali Kemala, Akča nema kome verovati.

Dok Akča i Emine učestvuju u planu Ali Kemala kojim će se rešiti Hasana, Šule se bori u svom vlastitom svetu. To što ona ne želi Efea, dovodi do nečega na šta nije ni pomislila.Vrlo je blizu istini o Akči. Informacija, koja bi mogla sve preokrenuti, sada je u Šulinim rukama.

Asijine donosi tešku odluku. Spremna je žrtvovati još jednu osobu zbog svoje porodice. Za Akču I za Hasana u njenoj porodici nema mesta. Zbog toga povlači očajnički potez kojim želi rešiti sve svoje probleme.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site