Devojka imena Feriha od 24 epizode do 30 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 24 epizode do 30 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 24 epizode do 30 epizode

24 epizoda

Feriha, koju je zaprepastilo ono što je snašlo Emirovom prosidbom, primećuje da polako dospeva na cilj. Emir je, međutim, odlučan da sazna razlog Ferihine neodlučnosti. Dok je Emirova prošnja Ferihe uništavala Hande, Unal i Ajsun u panici su izazvanoj tim preranim činom. Hrabrost koju je Zehra iskazala prilikom otkrivanja zavere u tajnovitoj vili ne ostaje bez odgovora pa porodica, bar na neko vreme, oseća manji pritisak dugova.

25 epizoda
Prošla su tri meseca otkako su Emirova i Ferihina majka proživljavale teške dane. Ljubavni je par ostavio strahote za sobom, Feriha je obuzeta čežnjom nakon njihovog prisilnog razdvajanja, ali ne misli samo na Emira nego se i upetljava u laži. Jedino o čemu je u stanju  razmišljati , je pismo priznanja koje Emir nije mogao pročitati.
26 epizoda
Ferihi je, dok trpi posledice teškog susreta s Ajsun, jasno da neće moći pobeći od stvarnosti. Emir, kojem ono što je vidio na jahti ne izlazi iz glave, biva uznemiren Ferihinim redovitim odlascima na jahtu. Emir i Levent na kraju se susreću. Dok partnerski odnos u koji je Haldun ušao s Unalom razdire Sanem, ona preduzima sve da to partnerstvo skrije od Džansu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno