Devojka imena Feriha od 6 do 10 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 6 do 10 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 6 do 10 epizode

6 Epizoda
Feriha je u šoku dok stoji ispred Emira koji u ruci drži buket cveća. Razapeta između laži i istine, Feriha ne želi popustiti pred osećajima. Zbog oštre reakcije koju upućuje Emiru, Feriha je opet u centru pozornosti na faksu. Hande je u potrazi za CD-om koji Koraj drži kao dokazni materijal. Zehra počinje raditi u Handinoj kući.
7 epizoda
Zehra doživi veliki šok nakon što vidi prizor u Handinoj kući i traži od Ferihe objašnjenje. Za vreme žestokog sukoba s majkom, Feriha je na rubu velikog priznanja. Zehra koja je izgubila poverenje u kćer ne želi izgubiti i mogućnost da prati šta se s njom događa pa sakriva od nje da radi u Handinoj kući. Dok istovremeno Feriha pokušava dobiti oprostaj od majke, zaokupljena je  prvom ljubavi. To je posebno potresno za Hande.
8 epizoda
Dok proživljava napete trenutke u hotelu, Ferihu zatekne vest od porodice. Noć u bolnici neće biti nimalo laka za članove poeodicei. Zehra i Feriha trude se davati potporu Mehmetu koji sebe okrivljava za ono što se dogodilo. Mehmet oseća grižu savest zbog toga što se dogodilo ocu. Želi razgovarati s Unalom o dugu, ali u tome ga sprečavaju Unalovi šticenici.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno