Devojka imena Feriha od 16 do 23 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 16 do 23 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 16 do 23 epizode

16 epizoda
Feriha mora skrivati verenicki prsten od javnosti. Ferihina tvrdnja da je izgubila prsten uznemiri Halila i dovodi do napetosti u kući. Zehra shvata da Feriha laže da je izgubila prsten i postaje vidno uznemirena zbog kćerinih laži i tajni koje skriva. Emir je odlučan slomiti Ferihin otpor. On i Feriha ponovno se susreću. Ali ovaj put Emir menja svoje stav prema Ferihi.
17 epizoda
Nakon proživljene nesreće, Emir i Hande u teškom su stanju. Dok svi zabrinuto trče u bolnicu, Feriha je slomljena. S reakcijom Mehmeta i Rize koji su svedoci nesreće, skrivene činjenice još više izlaze na svetlo dana. Zehra koja doznaje da je Emir vlasnik auta koji je Mehmet slupao ne zna šta da misli.
18 epizoda
Nakon trenutka strave koje proživi s Halilom, Feriha se uspeva spasiti od veridbe. Halil koji oseća grižnu savest nakon onoga što je učinio, objavi da je veridba prekinuta  pod izgovorom  da se on i Feriha nisu mogli razumeti. Došlo je vrieme da Feriha i Emir zaleče svoje rane. Koraj je uz Hande koja se povukla u sebe.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno