Devojka imena Feriha od 36 do 40 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 36 do 40 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 36 do 40 epizode

36 epizoda

Odlaskom Zehre i Omera u stanu kućepazitelja vlada mir, ali Ferihu čekaju teški dani bez majke u blizini. Nakon što mu je istekla zabrana pohađanja nastave, Emir se vraća u školu. Dok netrpeljivost između Emira i Leventa raste, pojačava se i emotivna napetost između Ferihe i Emira. Svaki njihov susret prilika je za nov obračun. Seher, koja počinje da radi u kući Džansine porodice, takođe nastoji u kuću uvesti red po svome nakon Zehre. Sanem, koja misli da u Leventovu životu postoji neka osoba i koju izeda bol, u hotelu neočekivano sretne poznato lice. Dok su Feriha i Mehmet tužni zbog svojih rođendana koje prvi put obeležavaju bez majke, Emira i Leventa izbaciće iz takta neuspelo iznenađenje priređeno Ferihi. Ferihin susret s Emirom u školi još jedanput predstavlja šok za sve pa se postavlja pitanje hoće li to dovesti do zatopljenja njihovog odnosa.

37 epizoda
Nakon što svi budu iznenađeni njihovim poljupcem, Feriha i Emir su prisiljeni da se bore sa vlastitim osećanjima. Hande razume ono što Džansu oseća prema Emiru pa je počinje vrteti oko malog prsta. Dok Feriha i Emir nastoje prikriti osećanje čak i prema sebi samima, zaljubljeni će se par opet naći na jednom mestu u povodu zakašnelog rođendanskog dara koji Levent želi predati Ferihi. Dok Sanem radi na tome da oživi svoja osećanja prema Leventu u prisutnosti Nevbahar, odjednom se nađe suočena s onim što Levent oseća prema Ferihi. S druge strane Levent, koji dolazi na dugoočekivano otvaranje Hillsa kao nepozvani gost, dovodi Sanem u teško stanje. Veče je obeležena netrpeljivošću između Leventa i Emira koja se ne može ne primetiti. Emotivna napetost koju proživljavaju Emir i Feriha traje sve do trenutka kada Emir otvara vrata stana kućepazitelja. Hoće li to što je Emir zakoračio u Ferihin svijet značiti nov početak ili početak kraja?
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site