Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode

41 epizoda
Vest o Halilovom begu iz ludnice u stanu kućepazitelja odjeknula je poput bombe. Emir, koji je pobesneo zbog pretnje Ferihi, odlučuje saznati istinu o veridbi. Emir odustaje od napuštanja zgrade kako bi zaštitio Ferihu. S druge strane Unal, koji saznaje da je Emir kupio stan, veoma burno reaguje. Levent nakon svog priznanja da je zaljubljen u Ferihu doživljava bol zbog daljine koja se uvukla među njih dvoje. Nevbahar, koju zanima sinovljev život, saznaje za Leventove osećaje prema Ferihi. Produbljivanjem prijateljstva između Koraja i Gulsum Hande sumnja da postoji nova osoba u Korajev život. Gulsum će proživljavati teške trenutke nakon što se kod Hande javila zabrinutost zbog toga. Sve bliža novogodišnja noć izaziva uzbuđenje kod Džansu koja planira dočekati Novu godinu zajedno s Emirom na zabavi kod Hande, a ta će noć biti prepuna iznenađenja za sve.

42 epizoda
Ferihina otmica dovodi do  usijanja. Emir je izvan sebe. Džansu odlučuje da ne govori ništa. Svedočila je otmici Ferihe, ali sve što je videla drži u sebi. Gulsum, koja nakon noći provedene s Korajem oseća sramotu, potpuno se povlači u sebe zbog onoga što je doživela. Dok je Emir stalno u pokretu kako bi našao Ferihu, strahovi iz prošlosti postaju nepodnošljivi. Srca u stanu kućepazitelja lupaju kao luda. Putovi kojima su prekinuti odnosi Leventa i porodice najavljuju novo prijateljstvo. Dok Feriha trpi teške muke u Halilovim šakama, zabrinuta srca na putu su da se prepuste strahu u iščekivanju dobrih vesti od policije. Ferihi, koja je pokušavala pobeći na sve načine, malo nedostaje da izgubi svaku nadu, a Halil pritom ima druge planove. Hoće li Emir, kojem nestaje snage za čekanje, uspeti da pronadje Ferihu?
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site