Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode - Page 2 of 3 - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode

By  | 

43 epizoda

Emir, koji radi na tome da spasi Ferihu, upada u Halilovu zamku. Halil želi svladati Emira injekcijama, a za oboje ima pokvarene planove. Dok se Emir i Feriha trude ostati na nogama dok su Halilovi taoci, u stanu kućepazitelja strpljenje je pri kraju. Džansino ludilo, koje je nastupilo nakon što je primetila da nema ni Emira, ni Unala, ni Sanem, ne uzimaju za ozbiljno. Koraj, koji je utonuo u svoj svet nakon onog što je prošao s Gulsum, koprca se u zamcigrize savesti. Dok se u stanu kućepazitelja nastavlja s iščekivanjem u bunilu, Emir i Feriha prisiljeni su tražiti spas suočeni s Halilovim ludilom. Dok njih dvoje nastoje zaštititi jedno drugo, u kući užasa stvari izmiču kontroli.

44 epizoda
Spašavanje Emira i Ferihe iz Halilovih ruku velik je šok za njih dvoje, ali i za njihove porodice.. Mehmet i Riza srecni su što ponovno vide Ferihu, ali ta sreća ostaje u seni sumnje koja ih izjeda. Ajsun i Unal besni su i šokirani kada doznaju što je dovelo do Emirova ranjavanja. Mehmet i Riza zatvaraju oči pred stvarnošću koja je belodana. Dok oni čekaju da se Feriha oporavi od šoka da je mogu ispitati o Emiru, dvoje zaljubljenih čeka priliku za susret i savladavanje svih prepreka koje postoje među njima. S druge strane, Gulsum, koja je bila na rubu smrti, iscrpljuje to što mora svima tajiti što je proživela. Feriha i Emir zajedno se bude iz noćne more koju im je priredio Halil. Dok jedan u drugome traže utehu da bi ljubavlju zacelili duboke rane, Mehmet, kojeg izeda sumnja, na rubu je strpljenja. Ali sve se mijenja kada u kućepaziteljevu stanu kao bomba odjekne vest o Gulsum i Koraju. Dok su Emir i Feriha iznenađeni šokantnom odlukom koju donose Gulsum i Koraj, novi razvoj događaja zaljubljeni će par opet dovesti u opasnost.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site