Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 40 do 45 epizode

By  | 

45 epizoda

Pritisak Hande u vezi sa svadbenom dvoranom veoma je naporan, kako za Koraja i Gulsum, tako i za Ferihu i njenu porodicu. Ono što je Hande rekla  dovodi do velike zbrke među ljudima u njenoj okolini. Iako Emir ima želju porazgovarati s Rizom, mora pričekati s tim zbog Ferihinih strahova. Zaljubljeni par odlučuje da će njihova ljubav još neko vreme ostati u tajnosti. S druge strane Korajevo venčanje nije samo šokantno za Hande nego i za Ajsun i Unala. Saznanje Ajsun i Unala da su u rodu s Gulsum i Ferihom zbližava ih s Emirom. Prepirka između njih troje, koja je započela zbog Ferihe, na kraju će dovesti do izliva osećanja koje je Emir dugo potiskivao. Uprkos svim teškoćama sreća Emira i Ferihe izazvana ljubavlju u kojoj uživaju biće pomućena nakon što ih vidi Mehmet. Reakcija Rize, koji saznaje za ovu veliku ljubav I  Mehmeta prouzrokuje nepovratne događaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site