Devojka imena Feriha od 56 -60 epizode - Turske-Serije.Net

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha od 56 -60 epizode

By  | 

Devojka imena Feriha od 56 – 60 epizode

56 epizoda
Emir, koji je oteo Ferihu iz doma i doveo je kući, odlučio je ne otvarati vrata kuće dok se problemi ne reše. Feriha, koja ne zna šta će joj se dogoditi s obzirom na to da je Emir zaključao vrata, kipti od besa. Dok Feriha svim silama nastoji otići iz stana, a Emir je pak na sve načine želi zadržati, emotiva napetost među njih neprekidno raste. Dok naš ljubavni par koji je prekinuo sve veze sa spoljnim svetom proživljava susret pun ljubavi, besa, boli, sramote i razočaranja, cela se kuća obavija valovima emocija.Gde će ih odvesti ovo vreme koje neočekivano provode skupa?

57 epizoda
Nakon dva dana ludilajunaci serije, koji u trenutku kad Emir otključa vrata prolaze kroz emotivu krizu, nalaze se na novoj prekretnici. Feriha donosi odluku, a Emir prihvata ono što je izabrala. Dok su Hulja i Ruja zabrinute zbog Emirove nezainteresovanosti, Emir iznenada posećuje Ruju. Hande, koja je odlučila držati se podalje od Koraja, samoj sebi naređuje da istraži Rujinu prošlost. Dok Levent, koji proživljava bol zbog gubitka majke, prolazi kroz teško razdoblje, Feriha mu se nađe pri ruci. S druge strane, Emirovo će ponašanje natrati Ferihu da preispita svoju odluku, a Emir je primljen u noćni klub koji je konkurencija Hillsu. Emirov novi posao odjeknut će u ekipi, a Unal će poludeti. Ferihu i Emira, koji su emotivno pritisnuti teretom odluka koje su doneli, čeka veliko iznenađenje.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *