Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka imena Feriha

Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda

By  | 

 Devojka imena Feriha 1 i 2 epizoda

Feriha, koja ne zna šta će joj se dogoditi s obzirom na to da je Emir zaključao vrata, kipti od besa. Dok Feriha svim silama nastoji da ode iz stana, a Emir je pak na sve načine želi zadržati, emotivna  napetost među njima neprekidno raste.
1 epizoda

Feriha, kći kucne pomocnice i njena majka Zehra žive u luksuznoj zgradi na Etileru i s nestrpljenjem iščekuju rezultate prijemnog ispita. I dok fakultet za Ferihu i njenu majku predstavlja ostvarenje svih snova vezanih za budućnost, Ferihin brat blizanac Mehmet, koji nije nastavio školovanje nakon osnovne škole, i otac Riza, fatalista po prirodi, ne dele njihovo oduševljenje. Dok Mehmet s jedne strane potajno zavidi Ferihi, s druge primećuje da njegova sestra blizanka čezne za raskošnim životom kakav vode oni “s gornjeg kata.” Osim želje da upiše fakultet, u Ferihinu životu najvažnije mesto zauzima Džansu, devojka “s gornjeg kata” koja ima problematičan odnos sa svojom maćehom. Kao i Feriha, Džansu nestrpljivo iščekuje rezultate prijamnog ispita. Napokon dolazi i taj veliki dan. Stipendija koju Feriha dobija na istaknutom privatnom faksu za nju će značiti početak  drukčijeg života.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno