Devojka iza stakla 14. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 14. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 14. epizoda!

Sedat je u bliskom zanosu sa Nalan. Kada pokuša da bude intiman sa svojom suprugom, shvata da je u sobi i Džana. Sedat gubi želju za bliskošću i smišlja plan da mu je prijatelj Kan imao nesreću. Nalan se vraća kući, a Sedat se vraća Džani. Na putu do kuće, Nalan svraća kod Feride, ali se jako uznemiri kada je ona izbaci i kaže da se ne vraća kod nje bez njenog unuka. Sa druge strane Sedat i Selin počinju da se raspravljaju, ko će zauzeti očevo mesto u kompaniji.

Nalan se nalazi sa ocem. Moli ga da oprosti Feride i da se vrati kući. Džavit se susreće sa Sedatom. Kaže mu da zna da njegov otac napušta upravni odbor i da je on na njegovom mestu, njemu bi dao to mesto.Džavit se nudi da pomogne Sedatu da kupi zgradu koju Rafet toliko želi, kako bih njegova vrednost porasla u Rafetovim očima.Koji je Džavitov cilj?Zbog čega pomaže Sedatu?

Sedat obaveštava ukućane da je banka dozvolila kredit. Svi su iznenadjeni. On zatim govori porodici da je za njegov uspah odgovorna Nalan i da bi je odveo na nekoliko dana na odmor.

Sve epizode Devojka iza stakla

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno