Devojka iza stakla 18. epizoda!

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 18. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 18. epizoda!

Sedat odlazi kod Džavita i želi da mu proda sve svoje deonice. Traži od njega pristojnu sumu i želi da pobegne. On takodje u vodu baca svadbenu burmu. Sa druge strane, Feride uči kćerku kako treba da zadrži muža, pa čak ide sa njom u kupovinu kako bi izabrale izazovnu odeću.

Selen, bez da kaže Levantu za očevu želju, pita Levanta da napuste firmu i kuću i da krenu iz početka, od nule.Levant pristaje. On i Selan odlaze da žive u hotel.Kako bi Selen bila smirena, Levant odlazi da razgovara sa Rafeto.On shvata da je Selen sve napustila zbog njega. Vraća se u hotel, pakuje stvari i odlazi.Selan mu se izvinjava. On joj govori da će se pre ili kasnije pomiriti sa ocem i da je to ispravno.Objašnjava joj da je Rafet u pravu i da on nije za nju.Levant odlazi.

Sedat, nakon što proda deonice Džavitu odlazi kod Džane i pita je da beži sa njim i decom.Ona pristane.Sedat se nalazi sa Nalan i traži joj razvod.Feride je takodje u istom restoranu i sluša njihov razgovor.Nalan je šokirana.

Sve epizode serije Devojka iza stakla

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site