Devojka iza stakla 34. epizoda!

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 34. epizoda!

By  | 

Devojka iza stakla 34. epizoda!
Doktorka pregleda Nalan. Govori joj da ne čuje otkucaje bebinog srca i da je hitno mora operisati. Nakon operacije porodica se okuplja oko Nalan. Feride kasnije krivi Nalan što se ponašala bahato i nije uspela da sačuva bebin živvot. Sa druge strane, Rafet krivi Sedata što nije bio dobar sin, dobar muž, a sada neće biti ni otac. On ga optužuje da je ubio svoje dete sopstvenim rukama. Rafet mu govori da će za ovo odgovarati i on i Alp.

Rafet se nalazi sa Alpom i saznaje da Džana i Sedat nikada nisu prekinuli vezu. Rafet je ljut na svog sina. Rafet uverava Feride da će kazniti Sedata kao nikada do sada. Feride mu govori da će se ona pobrinuti za Džanu. Sedat oseća krivicu, zove Džanu i raskida sa njom sve veze.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

  • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Nalan pokazuje Hajriju svoju dragocenu lutku Safinaz . Ona mu poklanja lutku i govori da želi da ga ona štiti kada je u nevolji, kao kada je i nju štitila. Feride dolazi, vidi ih zajedno i besna je. Da li Feride prva shvata da se izmedju ovo dvoje javljaju varnice?

Sve epizode serije Devojka iza stakla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site