Devojka iza stakla 47 epizoda! Devojka iza stakla kraj prve sezone!

Devojka iza stakla - Camdaki Kiz

Devojka iza stakla 47 epizoda! Devojka iza stakla kraj prve sezone!

By  | 

Devojka iza stakla 47 epizoda! Devojka iza stakla kraj prve sezone!

Nalan odlazi kod Džane i otvoreno je pita da li je Sedat otac njenog deteta.Džana negira. Nalan odvodi Džanu u vilu i suočava se sa svojom porodicom.Nalan i Muzo puštaju golube koje su čuvali u kavezu. Da li to znači da otvaraju nov život, pun slobode?Cela porodica se priprema za Muzino i Perino venčanje. Nalan govori Biljur da je po njoj venčanje sa Sedatom bila greška.Nalan se opija tokom Muzinog venčanja. Rafet traži od Džavita i Guldžan da mu ispričaju njihovu priču od samog početka.

Alp dolazi na venčanju i uznemirava Džanu. Govori joj da je on još uvek sa njom u braku i da ne može ona roditi dete oženjenom muškarcu.Sedat ih vidi i dolazi da odbrani Džanu. Sedat tuče Alpa, koji ga provocira, a Džana i Selen pokušavaju da ga zaustave. Nalan u pijanom stanju, priznaje Hajriju da joj mnogo znači i poljubi ga. Da li je ovo početak nove ljubavi?

SVE EPIZODE SERIJE dEVOJKA IZA STAKLA

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *