Dil Se Dil Tak (105. ep.) 23.06.2017. – Parth treba da stavi sindur na Tenin razdeljak!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (105. ep.) 23.06.2017. – Parth treba da stavi sindur na Tenin razdeljak!

By  | 

Dil Se Dil Tak (105. ep.) 23.06.2017. – Parth treba da stavi sindur na Tenin razdeljak!
Prevod: Maya. Uživajte! 😀
Baa daje Šorvori neke novčiće i objašnjava joj šta treba da radi sa njima za vreme puđe. Potom joj kaže da ide da se spremi, sveštenik će uskoro stići. Ona pođe. Rišab se vratio iz kupatila i traži svoju knjigu. Seđal ga krišom posmatra, ona ju je uzela. Šorvori ugleda Rišaba, zbunjena je. Rišab joj se predstavi i upita je da li je možda videla njegovu knjigu. Ona mu odgovori da nije, pa doda da njena zaova Đagruti voli knjige, možda ju je ona videla i uzela. Pođu. Seđal je htela da vrati knjigu, ali kasno. Ovi su već otišli.
Šorvori upozna Rišaba i Đagruti. Njih dvoje razgovaraju, ispostavlja se da imaju sličan ukus. Đagruti ima knjigu koju je Rišab čitao i pozajmljuje mu je. Šorvori se seti Teni i požuri u svoju sobu.
Parth je stigao pre Shorvori. Shorvori dolazi. Ona pokriva Tenino lice velom i kaže joj da siđe niz stepenice. Parth pita šta će reći za veo na licu.
Shorvori mu odgovara: ,,Reći ćemo im da želimo obnoviti svaki momenat sa našeg venčanja. Ne brini, ovo će biti dobro sve.”
Dok silazi dole sa Parthom, Teni samo razmišlja o njemu. Baa gleda kako Aman dolazi kući i grdi ga što kasno dolazi. Aman kaže da je imao bitan sastanak. Baa mu kaže da ide sada, presvuče se i dođe. On se složi i odlazi. Svi se okrenu i gledaju Partha i Shorvori (to je zapravo Teni, prim. prevod). Baa joj prilazi i pita zašto je stavila na glavu veo.
Parth kaže: ,,Shorvori želi da sve bude kao na našem venčanju. Hoćemo da iskoristimo ovu priliku i obnovimo uspomene. Zato je stavila veo danas…” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site