Dil Se Dil Tak (110. ep.) 30.06.2017. – Teni planira da napusti Parthovu i Šorvorinu kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (110. ep.) 30.06.2017. – Teni planira da napusti Parthovu i Šorvorinu kuću!

By  | 

Dil Se Dil Tak (110. ep.) 30.06.2017. – Teni planira da napusti Parthovu i Šorvorinu kuću!
Prevod: Tijana i Maya. Hvala Mayo!
Kući, Parth kaže Shorvori da je Teni plan upalio. Šorvori je ubedjena da će njihove dete dobiti te navike iz Tennog stomaka. Parth primeti da Shorvori ne nosi trudnički stomak. Oni ga traže, ali ne uspu da ga nadju. Čuje se da im neko prilazi.
Pandit kaže Teni da trudne žene ne mogu da sede za Shanti Savan. Teni se pretvara da je alergična na dim, počinje da kašlje i napušta prostoriju.
Ba dovodi Dai Maa da vidi Šorvori. Dai Maa stavlja ruku na Shorvorn stomak i kaže da ona nije trudna. Jalpa dolazi na vreme I rešava situaciju. Šorvori i Parth osećaju olakšanje i zahvaljuju Jalpi.
Pandit pita Indu da li je pronašla neki mir nakon poje. Oni odlaze kod Teni. Teni pita za neku puju da se pokaje za svoje grehe. Pandit joj kaže da rešenje pronadje duboko u sebi i da njen problem mora biti jednostavan.
Teni se usred noći budi zbog štucanja. Seća se kako joj je Švorvori rekla da će štucanje prestati kada spomene osobu koja o njoj govori. Teni nabraja imena poznatih ljudi, ali joj se štucanje zaustavi na Parthovo ime.
Sledećeg jutra, Teni i Indu stižu kući. Shorvori ih vidi i pozdravlja Indu, a onda pita Teni u vezi ‘puđe’. Teni kaže da se snašla i izbegla je nekako. Shorvori joj kaže da se presvuče i siđe kod njih, da gledaju film ‘Bajirao Mastani’. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site