Dil Se Dil Tak (115. ep.) 07.07.2017. – Part viče na Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (115. ep.) 07.07.2017. – Part viče na Teni!

By  | 

Part viče na Teni!

Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda startuje sa Seđal, koja priča sa nekim preko telefona o stvarima koje se sviđaju Rišabu. Teni je sretne u hodniku, a Seđal je pita za sugestiju. Teni joj kaže da bude kao Mastani. Seđal ode nezaintresovano.
U sobi, Part i Šorvori su romantični. Teni prilazi vratima njihove sobe i zamišlja njih troje zajedno. Ona se smeška i trči u sobu da zagrli Parta i Šorvori. Šorvori se iznervira i viče: ,,Teni! Kakvi su ti ovo maniri? Koji je ovo način sada?!” Ona gleda i počne da glumi nevinost: ,,Šorvori, ja… Imala sam noćne more, ne mogu da spavam…” Šorvori se zabrine da noćne more nisu dobre za bebu, pita je da spava u njihovoj sobi onda. Kaže joj da legne, a da će Part ovu noć da provede u drugoj sobi. Teni joj kaže da je imala noćne more, jer je gledala neki horor film. Ona insistira da Part spava tu ili će se plašiti i dalje. Šorvori je gleda. Part se složi: ,,Naravno. Naša je odgovornost da se dobro brinemo o Teni.” Oni sednu pored Teni. Teni ih tera da spavaju. Šorvori želi da napusti krevet, ali je Teni povuče nazad. Part se smeje: ,,Ona je kao neko dete! Moramo da se brinemo o njoj, jer nosi naše dete u stomaku.” Nakon što Teni zaspi, Part ustaje i prespava noć na kauču.
Sledećeg jutra, Aman zaustavi Teni u hodniku i pita je gde je bila ove noći. Teni mu kaže da je spavala u Partovoj i Šorvorinoj sobi, imala je košmare. Aman je pita zašto nije ušla u njegovu sobu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site