Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (133. ep.) 02.08.2017. – Konačno, Part izlazi pred Teni i priča sa njom lice u lice!

By  | 

Part ljutito odbrusi Teni: ,,Da, pročitao sam tvoje pismo i sve mi je jasno! Uradiću ono što je sada i potrebno – da ti kažem koliko si pogrešila! Ako me ne shvatiš, otići ću kod Šorvori i reći joj to, a ona će da pobesni i zamrzi te za ceo život! Hoćeš li tako onda? Smatrao sam te samo prijateljicom i brinuo se o tebi, a ti si sve to pogrešno protumačila. Moja briga o tebi ne znači i ljubav, Teni! Nisam hteo da ti to odmah kažem i posejem kod tebe osećaj krivice, ali si se pokazala kao veoma tvrdoglava. Morao sam to sada da ti kažem.”

U pozadini je pesma ‘Dil Se Dil Tak’….. Teni plače i govori mu: ,,Part, reći ću ti šta sada treba da mi uradiš.. Išamaraj me tako jako jer nisam shvatila. Dobro znaš da ne mogu nešto da držim u svom srcu… Nikada se nisam zaljubila. Dosad. Zaljubila sam se u tebe, Part. Sanjala sam. Uvek sam htela da odem u Ameriku.. Ti me nikada nisi tako gledao, iako ja tebe jesam. Zavolela sam te.” Teni ga pita da misli kako je biti na njenome mestu sada. Part se pita šta je njegova greška, pa je Teni pogrešno protumačila njegovu brigu i zaljubila se u njega. On je gleda. Teni kaže da ju je samo on (Part) uvek razumeo, a niko dosad nije. To je bila njegova greška. Ona plače. Part je pita da li se sada oseća malo bolje. Konačno su se videli i popričali lice u lice. Teni ga gleda i potvrdi, oseća se sada malo bolje i svetlije. On je zagrli. Šorvori ih posmatra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj epizodi: Šorvori je zabrinuta i pita Parta i Teni da priznaju o čemu su to malopre pričali. Mohini izjavljuje svima da je Teni u petom mesecu trudnoće.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site