Dil Se Dil Tak ( 139. ep.),10.08.2017.,Teni i Aman napuštaju Indiju i odlaze u Ameriku!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak ( 139. ep.),10.08.2017.,Teni i Aman napuštaju Indiju i odlaze u Ameriku!

By  | 

Dil Se Dil Tak ( 139. ep.),10.08.2017.,Teni i Aman napuštaju Indiju i odlaze u Ameriku!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Epizoda kreće sa Pojni Mohini, koja je u sobi i gleda kalendare. Ona razmišlja: ,,Jul, jun, maj… Bila sam u pravu. Aman je stigao ovde tek pre tri meseca i jedanaest dana. A i prema rečima doktorke, Teni je u petom mesecu trudnoće. To znači da Teni ne nosi njegovo dete. Razotkrila sam te, Teni, i sada ni ja ni Bog nećemo imati milosti prema tebi i tvojim lažima. Videćeš kako ću biti oštra!” Ona izlazi iz svoje sobe.

U holu kuće, Purošotam deda priča pred svojom ženom, Ramnikom i Indu: ,,Naš imidž je uništen pred svima, zbog Amana i Teni. Ne mogu da verujem da dečko poput Amana, koji je uvek brinuo o porodici i njenome značaju… može tako nešto da uradi. Ne verujem u to, iako znam istinu. To je nemoguće! Nemoguće je da Aman to može da nam uradi.” [ Mohini silazi niz stepenice i krene: ,,U pravu ste, svekre. Aman to nikada ne bi ni uradio. Naš imidž je uništila ta Bengalka, Teni! Zbog nje je Banušali porodica osramoćena danas! Zbog nje! A jadni i naivni Aman ni ne zna za to. Teni je htela da ga uvuče u sve to i natera ga da bude partner u njenom grehu! Da budem iskrena, doktorka Puđa sama mi je rekla da je Teni u petom mesecu trudnoće!” Svi su šokirani i gledaju je.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!