Dil Se Dil Tak 159. ep. -Teni ima košmar, Rišab je spavao sa Seđal!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 159. ep. -Teni ima košmar, Rišab je spavao sa Seđal!

By  | 

11.09.2017. – Dil Se Dil Tak – Teni ima košmar, Rišab je spavao sa Seđal!

Prevod: Maya. Uživajte u epizodi (11.09.2017.), veliki pozdrav svim fanovima! 🙂

Epizoda startuje sa Partom, koji se seća šta je sve rekao Teni i plače. Šorvori primeti to, ulazi u sobu i prilazi mu. Part briše suze i napravi pred njom lažan osmeh. Šorvori ga zagrli, a onda se nasmeje i pita ga da igraju karambol (vrsta bilijarske igre, prim. prev.). Part se složi i izađe iz sobe sa njom.

Teni se šetka hodnikom i vidi sa terase kako Šorvori i Part igraju karambol u holu kuće. Ona se nasmeje: ,,Ja sam šampion u tome! Idem dole da im se pridružim i pokažem ko je pravi majstor!” Ona krene, ali onda stane kad se seti Partovih reči. Prikazano nam je sećanje iz prošle epizode – [ Teni: ,,Ja sam uradila kako si mi rekao. Pojela sam sve, a sada mi ti odgovori na pitanje.” Part: ,,Kakvu vezu mi imamo? Mi smo te samo unajmili! Platili smo te i ti ćeš uskoro da odeš iz ove kuće, Teni! Ja nemam nikakve veze sa tobom! Ja sam otac tog deteta, a Šorvori majka… Dobijaš previše ljubavi od porodice, dosta je više bilo!” Teni je šokirana i plače. ] – Kraj sećanja.. Teni je tužna i zamišljena. Ambika joj prilazi i pita kako je. Teni: ,,Dobro sam.” Ona se nasmeje na silu, ali Ambika je pogleda bolje i zabrine se: ,,Ne bih rekla baš. Imaš nešto crvene oči (nije mislila bukvalno, to znači da je kao umorna – prim. prev.). Šta nije okej?” Teni slaže: ,,Nisam dobro spavala. Pa zato.” Ambika joj kaže da ide onda sada i dobro se naspava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dole, Part čestita Šorvori: ,,Bravo! Pobedila si me opet… kao i uvek.” Šorvori se smeje i hvali se: ,,Naravno da jesam. Ja sam ipak Part Banušalijeva žena. Navikla sam na to da uvek pobeđujem.”
Teni misli: ,,Part mi je slomio srce, ali ni baka niti bilo ko drugi ne treba da zna za to.” Ambika uhvati Teni za ruku polako i vodi je u svoju sobu. Šorvori uhvati Parta za ruku i vodi ga uz stepenice u njihovu sobu. Part se okreće i gleda Teni. Posle se Teni okrene i gleda njega. U pozadini je melodija iz pesme ‘Dil Se Dil Tak’….. Svako ode na svoju stranu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site