Dil Se Dil Tak 179. ep.,Shorvori kaže Indu da neće da posti za Parta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 179. ep.,Shorvori kaže Indu da neće da posti za Parta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 179. ep.,Shorvori kaže Indu da neće da posti za Parta!

Indu zove Shorvori i pita je da dodje da prekine Parthu post.Shorvori kaže da je ravnodušna i prekida poziv.Krivo joj je što obmanjuje Indu, ali mora sve to da radi zarad njihove sreće.Indu je napeta, a Jagruti koja ide u kupovini je zabrinuta zbog nje.Indu kaže Shorvori da će sama ići u kupovinu, a Jagruti shvata da Indu nešto skriva od nje.Shvata da se Sejal tokom kupovine sa njom čudno ponašala, a i da je govorila sa Mohini o 3 cora.Jagruti želi da podeli to sa njom, ali je Indu ne sluša i kaže joj da mora da posti za Rišaba.Sejal razmišlja da će praznik biti poseban, ali ne za Jagruti.

U bolnici Teni pita Shorvori kako će Partov post biti prekinut.Shorvori kaže da će postiti zajedno i da će prekinuti njegov post, to je njen poslednji post.

U noći, Ba donosi Indu voće za post i pita je da li Ramnik stiže ujutru.Iandu kaže da dolazi u 20 h.Ba pita Indu o Shorvorinoj korpi za post.Indu je iritirane i kaže da joj nije pripremila, da li treba da pokloni Shorvori koja je Partha poslala u zatvor.Govori joj kako je Shorvori ravnodušna i kako joj je prekinula poziv.Ba joj kaže da ona želi da ona ( Indu ) pripremi sve za Shorvori, ali prvo mora da se pobrinu za Partha.Indu se složi.Parth dolazi i traži voće za Shorvori.Indu kaže da će je ona obezbediti.Parth odlazi, Ba kaže Indu da je vreme da razgovara sa Shorvori i ubedi je.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!