Dil Se Dil Tak 180. ep.,Mohini traži od Ramnika novac da kupi Sejal auto!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 180. ep.,Mohini traži od Ramnika novac da kupi Sejal auto!

By  | 

Dil Se Dil Tak 180. ep.,Mohini traži od Ramnika novac da kupi Sejal auto! ( 11. 10. 2017. )

Teni donosi milkšejk Parthu, ali ga on odbija.Teni kaže bebi da će zbog njegovog oca I oni ostati gladni.Part joj daje milkšejk.Teni tera i njega da pije i kaže da njegovoj bebi nedostaje njegov osmeh.Shorvori šalje poruku Teni i pita je da li je Part jeo nešto.Teni razmišlja da ona nije mogla da posti za Partha,a Parth i Shorvori poste jedno za drugog i ako su razdvojeni.

Sejal priprema sve za post.Ona kaže da posti jer želi da dobije nekog poput Rišaba.Dadu se smeje.Sejal razmišlja da će Rišab pripasti njoj.Part im se pridružujePart budan sanja Shorvori.Indu to primeti, vidi ga da se smeje i da je izgubljen u mislima.Indu ga pita da li mu je nešto potrebno.Parth shvata da je to zamišljao i traži jabuku jer je Shorvori pričala da ona može da utoli žedj.

Doktor je zabrinut za Shorvori jer post za nju mož biti fatalan zbog lekova koje uzima.Shorvori ne prihvata njegov predlog, spremna je čak i da umre da bi postila za Partov život.Doktor kaže da mora sada sve da ispriča Parthu.Shorvori ga podseća na obećanje.

Parth i Shorvori se prisećaju svojih prethodnih praznika i oboje su uznemireni.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!