Dil Se Dil Tak 200. ep.,Part sazna da je Teni bila na mestu Shorvorine nesreće!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 200. ep.,Part sazna da je Teni bila na mestu Shorvorine nesreće!

By  | 

Dil Se Dil Tak 200. ep.,Part sazna da je Teni bila na mestu Shorvorine nesreće!(9.11.2017)
Dadu se složi za brak izmedju Rišaba i Sejal.Sejal prihvati brak, a Mohini kaže da nema ništa protiv toga.Rišabova majka srećna odlazi.Uveče Ramnik kaže Djagruti da su joj slomili srce zbog sreće porodice.Mohini dolazi i zadirkuje ih da je prošli put Indu slomila njeno srce.Kaže da su ovog puta pravilno postupili.Ramnik zabranjuje Mohini da diskutuje o bilo kakvo podeli imovine jer je zbog nje uzeo sreću i snove svojoj kćerci.Part razmišlja o Teni.Indu ga pita zašto joj se nije javio.Part kaže da mu je tel. bio utišan i nije čuo.

Indu mu govori za Djagruti, a Part je šokiran što je Djagruti prekiula vezu sa Rišabom zbog školovanja.aIndu mu objašnjava da Djagruti pre braka želi da stane na svoje noge, a u sebi razmišlja da mu ne može reći pravi razlog.Part je pita za Rišabovu ljubav prema Djagruti.Indu mu kaže da nekad deca moraju da se žrtvuju zbog sreće roditelja, ali mu ne govori da će on oženiti Sejal.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


DODAJ KOMENTAR KLIKOM

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site