Dil Se Dil Tak 201. ep., Part okrivljuje Teni za Shorvorino ubistvo!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 201. ep., Part okrivljuje Teni za Shorvorino ubistvo!

By  | 

Dil Se Dil Tak 201. ep., Part okrivljuje Teni za Shorvorino ubistvo!( 10.11.2017.)
Sledećeg jutra Teni se budi u Shorvorinom krevetu i vidi da Part zuri u nju.Ona ga pita šta gleda, jel nije mogao lepo da spava.Podseća ga da je sam rekao da spava tu i da može bar da poželi njoj i bebi dobro jutro.Ona ga pita zašto pravi takve face i kaže mu da je sve u redu, napustiće njegovu sobu.Part je pita zašto je to uradila.

Policija dolazi u Bhanushali kuću i pita za Partha.Oni kažu da je Part pozvao policiju jer je neki kriminalac tu.Part kaže Teni da joj ne može oprostiti to što je uradila.Teni to shvata kao šalu i okrene se da ode.Ona krivo nagazi i vrišti od bola i pita Parta za pomoć.Part je besan i kaže joj da je slomila njegovo poverenje.Kaže da je ona dama bila u pravu, devojke poput nje vole da se igraju sa tudjim slabostima.Teni uspe da ustane i pita ga da bude jasan.
KLIKNITE OVDE DA OSTAVITE KOMENTAR
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site