Dil Se Dil Tak 207. ep.,Part kuva za Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 207. ep.,Part kuva za Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 207. ep.,Part kuva za Teni!( 20.11.2017.)
Kada Part sidje dole, Teni mu kaže da je gladna.Part joj kaže da je Indi skuvala hranu.Teni kaže da Indu nije spremila ni jedan roti.Part je sumnjičav.Teni mu kaže da proveri, ali samo da požuri.Part kaže da će poručiti hranu.Teni ne želi da jede kupovnu hranu zbog bebe.Part se složi.

Dadu kaže Baratu da mu je Jalpa kćerka, oni su porodica, a porodica je uz svoje kada su tu teški dani.Jalpa kaže da će da smisle nešto.Jalpa dobija tel. poziv, ali ga ignoriše.Bharat je zauzet pričaći sa Ramnikom.Kada telefon zazvoni treći put Bharat kaže Jalpi da se javi.Jalpa kaže da joj je to prijateljica i da će se javiti kasnije.Jalpa izlazi kako bi razgovarala.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site