Dil Se Dil Tak 211. ep.,Teni se nalazi sa čovekom koga je unajmio Part!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 211. ep.,Teni se nalazi sa čovekom koga je unajmio Part!

By  | 

Dil Se Dil Tak 211. ep.,Teni se nalazi sa čovekom koga je unajmio Part!( 24.11.2017.)
Part dolazi kući.Pozdravlja se sa Sprushom, koji mu se predstavlja i govori mu tajnu.Porodica se pita o kojoj se tajni radi.Spursh kaže da želi da bude uspešan biznismen poput Parta.Part kaže porodici da ide u Ameriku na 2 dana.Indu se pravi da nije znala.Part dobija poziv i otkazuju mu sastanak.

Part traži crvenu fasciklu u sobi.Svi su zauzeti oko Teni i Partu to smeta, te zove Munna koji mu obećava da će dobiti dokaze za 3 dana.

Teni pokušava da se približi Partu, ali bezuspešno.Part dobija poziv od Muna koji mu traži još novca, navodeći da posao nije lak kao što je mislio.Part kaže da će mu dati novca koliko želi, od njega samo traži dokaz protiv Teni.Teni ulazi u njegovu sobu i čuje to.Teni ga pita da li je išao u Delhi da nadje dokaz protiv nje.Ona mu govori da se boji porodjaja koji sledi.Ona ga pita da li je našao dokaz, pita ga da li se tako radi sa prijateljem.Part je podseća da je zbog nje izgubio ne samo ženu, nego ceo svoj životi da neće poštedeti Shorvorinu ubicu.Teni je ubedjena da neće naći nikakav dokaz protiv nje, jer je imala divan odnos sa Shorvori.Teni mu kaže da je vreme da se čita bebi priča i da on mora doći u sobi kao njen otac.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site