Dil Se Dil Tak 212. ep.,Teni ima bolove u stomaku!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 212. ep.,Teni ima bolove u stomaku!

By  | 

Dil Se Dil Tak 212. ep.,Teni ima bolove u stomaku!( 27.11.2017.)
Jalpa predlaže Bharatu ime za bolnicu Bharat Spursh.Bharat je pita zašto nije predložila Jayuovo ime.Jalpa mu kaže da ne bi imao ništa protiv tog imena da nije upoznao Spursha.Bharat pristane da razmotri predlog.
U Basueli kući Sprush igra Ludo sa Teni.Spursh je pita da li ima prijatelje i kaže joj da je važno imati bar jednog.Teni razmišlja o Partu i kaže da je ovih dana on ljut na nju.Spursh se nudi da priča sa njenim prijateljem.Teni kaže da je on tvrdoglav i neće se složiti.Spursh je savetuje da provede nešto vremene nasamo sa njim.Teni kaže da je već to probala.Spursh joj kaže da on ima devojku Stefaniju, kaa se posvadjaju on na kartici joj napiše sve što misli i oseća.Teni osećabol u stomaku.Indu dolazi, a Spursh odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Indu je pita da krene sa njima za Puju prema Baratovom planu.Teni je pita da ostavi nju i Parta kući, danas će sa njim pričati na drugačiji način.U kuhinji Mohini kaže Indu da ne izgleda da plan deluje, već su ih ostavljali same.Indu kaže da veruje Teni, samo je zabrinuta što Teni nije dobro ovih dana.U sobi Teni se oseća loše.Indu je zove da se raspita za njeno zdravlje, ali je telefon isključen.Mohini joj predlaže da pozove na fiksni.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site