Dil Se Dil Tak 212. ep.,Teni ima bolove u stomaku!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 212. ep.,Teni ima bolove u stomaku!

By  | 

Part se vraća kući.Fiksni zvoni, Teni se javlja.Indu pita Teni o njenom zdravlju i pita je da li se Part vratio.Part je na interfonu.On čuje Indu kako govori Teni da priča danas sa Partom.Teni joj savetuje da dodju kasnije kući.Indu je pita za stomačne bolove.Teni joj kaže da je dobro.Indu oseća olakšanje.Part razmišlja da se Teni igra sa emocijama njegove porodice i da će je uskoro razotkriti.

Teni dolazi kod Parta u sobi.On je pita gde su svi.Ona mu govori da otišli na Puju i kaže mu da želi da razgovara sa njim i da sve razjasne.Part razmišlja da se Teni pretvara da ima bolove.Ona kaže da i ona posle svega želi njega da mrzi, ali joj se srce sa tim ne slaže.Ona ne može sprečiti sebe da ga voli i ne može da bude na distanci sa njim, shvatila je to kada je on bio u Delhi.Napravila je samojednu grešku, jer je od njega krila Shorvorinu bolest, ali je to bila Shorvorina želja.Kaže da joj čak ni bolničko osoblje nije želelo dati nikakve podatke o njenom lečenju.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site