Dil Se Dil Tak 214. ep.,Teni radja devojčicu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 214. ep.,Teni radja devojčicu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 214. ep.,Teni radja devojčicu!( 29.11.2017.)
Jalpa kaže da ne može da kaže ništa za Teni jer je ona kritično.Part drži Shorvorinu sliku i seća se kako su bili uzbudjeni kada su pronašli Teni za surogat majku.On se seća svog razgovora sa Teni i kaže Shorvorinoj slici da je njegova najveća greška u životu bila što je izabrao Teni za surogat majku, uništila im je sve.

Jalpa kaže da se o Teni stara stručno osoblje.Doktor čestita porodici i kaže da su dobili devojčicu, ali da nažalost još ništa ne može da kaže o Teninom stanju.Jalpa se raspitujeda li je beba dobro.Doktor je uverava da je dobro i da je u inkubatoru.Dadi i Indu pitaju da li mogu da vide bebu.

Bharat ubedjuje Jalpu da će se on starati o deci i pita je da ga pozove ako bude bilo kakvih problema.Bharat zatim ispituje Spursha o njegovim roditeljima i pita ga da li ima njihovu fotografiju.Spurush kaže da su fini ljudi i da nema njihovu sliku.Spursh gasi svetlo i legne da spava.Bharat se pita da li mu ta pitanja smetaju i legne i on.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site