Dil Se Dil Tak 216 ep.,Part daje Teni ček da napusti njegovu kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 216 ep.,Part daje Teni ček da napusti njegovu kuću!

By  | 

Dil Se Dil Tak 216 ep.,Part daje Teni ček da napusti njegovu kuću!( 01.12.2017.)

Indu kaže da Part treba da pripremi sve za dolazak bebe.Sestre diskutuju da je Teni srećnica, jer ni jedna surogat majka ne dobija toliku ljubav.Indu viče na njih da prestanu da tračarte i da vide sa doktorom kada će pustiti Teni.Jalpa kaže Partu da će sestra biti sa detetom i da prati njena upustva.Jalpa kaže da je i Teni bila dosta uzbudjena kad je videla bebu.Part kaže da i on čeka Teni.Jalpa je srećna, razmišlja da će se sve srediti, da je Teni dobro brinula o bebi ovih meseci i da će takodje biti dobra majka.

Doktor razmišlja da Teni otpusti za dan ili dva.Part peva uspavanku za svoju kćerku.On uči da se stara o bebi.Teni polako hoda uz Induinu pomoć i jedva čeka da vidi Parta i bebu.Jalpa kaže Teni da će je za 2 dana pustiti.Teni pita da li će Part doći.Indu pakuje Teninu torbu, a Teni razmišlja da će je Part dočekati onako kako je zamislila.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site