Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

By  | 

Jalpa razgovara sa Bharatom, kako Shorvori više nema i ne može da podiže vlastito dete.Bharat kaže da je isto i sa Spurshom i pita je ko su njegovi roditelji.Jalpa je nervozna i kaže da ta prijateljica nije prisustvovala njihovom venčanju.Bharat je pita za sliku.Jalpa iznervirano kaže da nema sliku i da ih je lično spalila kako Spurshu ne bi nedostajala porodica.Jalpa odlazi.Bharat je sumnjičav i odluči da otkrije šta se krije iza toga.

Svi iz porodice diskutuju da ne žele da Teni ode.Indu kaže da želi da venča nju i Parta, ali to će biti moguće samo ako oni dvoje to žele.Dadu kaže da je svestan da se taj brak neće desiti, ali može bar još jednom da pokuša da priča o tome sa Partom.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site