Dil Se Dil Tak 219. ep., Porodica priprema oproštajnu večeru za Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 219. ep., Porodica priprema oproštajnu večeru za Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 219. ep., Porodica priprema oproštajnu večeru za Teni!( 06.12.2017.)

Bharat se igra sa Jayu.Jalpa mu kaže da Teni napušta kuću.Bharat je uznemiren jer je bebu napustila prvo Shorvori, a sada i Teni.Jalpa pita za Spursha.Bharat kaže da je sigurno napulju.Jalpa kaže da on mora da zna gde je, jer je on njihovo dete.Bharat joj kaže da je Spursh veliki i da može brinuti za sebe, a Yaju ne može.Jalpa razmišlja da je važno da se Bharat i Spursh zbliže.

Ukućanke pripremaju večeru za Teni i razmišljaju da joj moraju večeras pružiti svu pažnju.Nakon večere, Tenui kaže da je previše pojela, misli da će puknuti.Mohini joj donosi jalebi.Ramnik se šali da to mora pojesti na vlastit rizik.Ba kaže da će joj iskreno nedostajati.Mohini je pita kad ide za Ameriku.Teni deli sa njima svoje planove.Razmišlja da im ne može reći da ne namerava da napusti porodicu.

Jalpa priprema mali jastuk da spava Spursh sa njima i govori Bharatu da se prošle noći dete bojalo.Bharat tokom noći zbog Spursha pada sa kreveta.Jalpa se budi i smeje, te mu kaže da se malo prilagodi.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!