Dil Se Dil Tak 22. epizoda 2. deo,( 28.02.2017),Teni ne želi da bude surogat majka!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 22. epizoda, 2. deo,( 28.02.2017),Teni ne želi da bude surogat majka!

By  | 

Dil Se Dil Tak 22. epizoda, 2. deo,( 28.02.2017),Teni ne želi da bude surogat majka!
Prevod: Maya. Hvala! :)😀

Shorvori dolazi kod Partha i izvodi ga iz kuće. Ona ga pita da zove Teni i upita je gde je. Parth zove Teni i kaže da se ne javlja na poziv, on je pita u čemu je stvar. Shorvori: ,,Dođi sa mnom i sve ću ti reći.” Parth gleda i kreće za Shorvori.
Parth i Shorvori dolaze na plesnu akademiju. Shorvori mu kaže: ,,Sada ćeš videti kako će ta devojka da uništi tvoje snove i poverenje. Ta devojka je spremna da pobegne od svega, nikada joj nisam verovala. Sve ovo radi samo za novac a ako dobije još novca, ostavila bi nas. Testirala sam je! Ona je uništila naše snove i došla ovde.” Parth je šokiran i napet čuvši ovo, on joj kaže: ,,Ne, to je nesporazum. Razgovaraću sa Teni.” Parth zove Teni.. Teni se javlja na poziv, u autu je. Parth je pita gde je. Teni glumi da je umorna i pospana, kaže mu da će ga posle zvati jer joj se sada spava. I prekida poziv. Parth gleda u Shorvori..

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shorvori mu kaže: ,,Njoj (Teni) je novac sve. Spremna je da uradi sve samo za novac. Nema standarda. Ona može čak i da pobegne sa našom bebom ako dobije zaradu za to.” Parth: ,,Hoćeš da kažeš da Teni nema nikakvih emocija/osećanja i vrednosti i da je ona varalica?” Shorvori klima glavom kao ‘da’ i zagrli Partha. Teni dolazi tu sa drugom devojkom i aplaudira. Ona kaže Shorvori da je možda ponekad pijana, pohlepna, nepismena, bezobrazna ali ipak uvek prati svoje reči a kada ih da onda ih ne krši. Oni gledaju.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site