Dil Se Dil Tak 22. epizoda 2. deo,( 28.02.2017),Teni ne želi da bude surogat majka!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 22. epizoda, 2. deo,( 28.02.2017),Teni ne želi da bude surogat majka!

By  | 

Teni pokazuje na devojku pored sebe i nastavlja: ,,Plašila si se da ću pobeći sa tvojom bebom? Ova devojka ovde je Mansokova ćerka. Mansok je rekao da ću ja otići u Ameriku, mislila sam da nikad u životu više neću dobiti takvu šansu i da treba da odem ali… onda sam se setila svog obećanja dato vama.” Shorvori: ,,Ako nisi htela stvarno da nas prevariš, zašto si onda došla ovde sa koferom?” Teni pita Mansokovu ćerku da ode (ona odlazi) i govori dalje Shorvori: ,,Želela si da me testiraš? Ja ću ti reći rezultate tog testa. Izgubila si poštovanje u mojim očima, i ja prekidam ovaj dogovor ovog trena!” Parth i Shorvori su šokirani.

– NAJAVA – Indu kaže Shorvori i Parthu da je samo 8 dana ostalo kako bi njihovu laž pretvorili u istinu, ako ne dobiju srećne vesti o trudnoći u tih 8 dana onda se neće slomiti samo srce, već i veza takođe. Parth i Shorvori su napeti. Parth je prikazan kako moli Teni da ne radi to i ne prekida njihov dogovor. Shorvori dolazi kod Teni, sklapa ruke i moli je da ne otkazuje dogovor oko bebe, ona će uraditi sve što ona kaže. Teni: ,,Dobro onda. Neću otkazati dogovor, ali treba da mi date 10 laka itd.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site