Dil Se Dil Tak 221. ep.,Indu pokušava da zbliži Parta i Teni!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 221. ep.,Indu pokušava da zbliži Parta i Teni!

By  | 

Dil Se Dil Tak 221. ep.,Indu pokušava da zbliži Parta i Teni!( 08.12.2017)
Indu sedi u hramu sa bebom i pita se da li će se Teni i Part ikada više sresti, da li će da beba odrasti u devojku bez majke.Bebi je potrebna Teni, a porodici snaja.Mohini viče na Čuktana da se skloni od njihovog kauča.Čaktun joj kaže da pozove Parta.Indu dolazi tu.Čuktan kaže da ga je Teni poslala.Mohini kaže da je Part ponosan poput Teni.Indu pita kako je Teni.Part silazi po hranu, Čuktan ga prepozna i da mu flašicu za bebu sa majčinom hranom.Čuktan kaže da nahrane bebu i vrate flašicu.Doda da će Teni slati mleko svakog dana.

Indu kaže Partu da to mleko da bebi jer je za nju ono najbolje.Part dobija poziv o sastanku koji će biti ranije i obećava da će biti u kancelariji.Čuktan se žali da ga nisu ni sa čim poslužili.Mohini odlazi po slatkiše.Indu razmišlja da je to način da se Teni i Part povežu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site