Dil Se Dil Tak 223. ep.,Teni će prisustvovati bebinom krštenju!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 223. ep.,Teni će prisustvovati bebinom krštenju!

By  | 

Indu se i dalje moli u hramu da se Part i Teni spoje.Teni broji novac od zarade.Čuktan dolazi ljut i žali se na Parta.Teni gleda video i kaže da se Part brine za njenu kćerku za oba roditelja.Bharartu se ne svidja ideja što Jalpa traži Spurashu da je zove majkom.Jalpa mu objašnjava da živi u njihovoj kući i da treba da se oseća prijatno.Bharat kaže da je jedan njihov prijatelj zainteresovan da usvoji dete i pita je zašto ne bi usvojio Spursha.Jalpa je šokirana.Bharat kaže da je njihova ljubav podeljena izmedju Spursha i Jayu i ako Spursh ode Jayu će imati kompletnu njihovu ljubav i pažnju.Jalpa odlazi bez da bilo šta kaže.

Teni plače dok kuva i viče kad čuje zvuk vrata jer smatra da je Činktu kasno došao.Ona vidi Indu, emotivna je i grli je.Poslužuje je sa čajem i biskvitima.Teni joj pokazuje svoj novi biznis.Indu joj daje blagoslov.Teni pita Indu šta da joj kupi, danas je njen prvi prihod.Indu joj kaže da joj obeća da će doći na Namarkan svojoj kćerci i dati joj ime.Teni odbija da dodje jer će možda to pokvariti Partu raspoloženje.Indu joj kaže da ako ona neće doći, ona (Indu) će joj tu doneti kćerku da joj da ime.Kaže da je to njeno pravo.Teni se složi da dodje.Indu joj kaže da izabere dobro ime.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete:Ista najava.
Ukoliko želite da ostavite komentar kliknite ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site