Dil Se Dil Tak 225 ep.,Part izabere papirić sa Teninim predlogom za ime!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 225 ep.,Part izabere papirić sa Teninim predlogom za ime!

By  | 

Dil Se Dil Tak 225 ep.,Part izabere papirić sa Teninim predlogom za ime!( 14.12.2017.)

Teni gleda okolo I čeka bebu.Indu kaže da se Part ( glumac je promenjen, a o tome smo vam već pisali ) sigurno zaigrao sa bebom i zaboravio da je snese dole.Upravo tada Part dovodi bebu, Indu je uzima u svojim rukama.Teni želi da je uzme u svojim rukama i oči joj se napune suzama.Gosti govore da je beba ista Shorvori i pitaju ih da li su i dalje u kontaktu sa surogat majkom.Indu prilazi Teni i kaže da nisu sve veze krvne veze, neke veze su spojene srcem.Teni je razlog njihovog današnjeg veselja.

Part kaže da su neki odnosi poput životnog osiguranja,nikad vas ne napuštaju.Mohini skreće pažnju na ceremoniju.Indu je uznemirena kad vidi koliku aTeni ima želju da drži bebu.Ona je dovodi kod Teni i kaže da je za bebu najvažniji majčin blagoslov.Beba će se zvati imenom koje ona odabere.Teni daje svoj poklon za bebu Indu.Indu kaže da je ljubav koju Teni nosi u svom srcu dragocena, jer nije razmišljala o svojoj budućnosti, već o snovima Parta i Shorvori.Teni kaže da je u toj kući došla pod odredjenim uslovoima, kao druga žena, ali dan kada se beba rodila pretvorio je u majku.Tada je shvatila da je biti majka najlepši osećaj na svetu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site