Dil Se Dil Tak 227 ep.,Part misli da je Teni odgovorna za Ipshitino kindapovanje!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 227 ep.,Part misli da je Teni odgovorna za Ipshitino kindapovanje!

By  | 

Dil Se Dil Tak 227 ep.,Part misli da je Teni odgovorna za Ipshitino kindapovanje!( 18.12.2017.)

Sumnjivi čovek odlayi u Partovu sobu.Teni ide ka bebinoj sobi, ali se zaustavi I govori da ne sme da bude slaba.Ona odlazi.Čovek uzima Ipshitu.

Dole, Jalpa i Bharat odlaze.Teni takodje odlazi i pozdravlja se sa svima, te primeti da su svi uznemireni.Ona pokušava da ih nasmeje i kaže da će Ipshita biti sve na oca.Ona obećava da će im poslati lanč paketi i odlazi.

Teni vidi sumnjivog čoveka kako ulazi u auto i odlazi itrči za njim da mu vrrati bocu parfema.Ona se pita na koga joj taj čovek liči.Part je zabrinut što Ipshita nije u svojoj kolevci.Vide da je prozor otvoren i Mohini sumnja da je neko kindapovao bebu.Part razmišlja o Teni i smatra da je ona uzela bebu.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site