Dil Se Dil Tak 236 ep.,Part i Teni shvataju svoja osećanja!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 236 ep.,Part i Teni shvataju svoja osećanja!

By  | 

Dil Se Dil Tak 236 ep.,Part i Teni shvataju svoja osećanja!( 29.12.2017.)
Čuktan kaže Teni da on misli da je Part promenio svoje ponašanje zbog ljubavi.On kaže da se njih dvoje svadjaju, ali su spremni jedno za drugog i život da daju.Teni ulazi u kuhinju i kaže da ako se pećnica upali iz prvog puta znači da je Part voli.Pećnica se upali odmah.

Dadu kaže Ba da Part nije mogu da izrazi ovog puta svoju ljubav i nije mogao da je zaustavi.Ba kaže da oseća plamen izmedju njih dvoje.Dadu kaže da trebaju biti odvojeni i da će tako shvatiti svoja osećanja, doda da se niko od porodice nesme mešati ovog puta.U svojoj sobi Partz kaže Shorvori da je dobro što je Teni otišla, inače bi ga ljudi nazvali sebičnim.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site