Dil Se Dil Tak 237. ep.,Teni želi da preda papire za Američku vizu!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 237. ep.,Teni želi da preda pšapire za Američku vizu!

By  | 

Dil Se Dil Tak 237. ep.,Teni želi da preda pšapire za Američku vizu!( 01.01.2018.)
Jaalpa dolazi da poseti porodicu i uzima Ipshitu u naručju.Jalpa kaže da je dobro što je Ipshita bezbedna i govori im da zbog Spursha i Jayu nema vremena.Mohini pita šta je sa Bharatom.Jalpa kaže da je zauzet bolničkim poslom i preneo je svoje izvinjene.Mohini je pita da li je sve u redu izmedju njih dvoje.Kasnije, Mohini diskutuje sa Indu da Jalpa sigurno nešto krije i da se pomalo promenila.Indu kaže da mora da saznaju da li postoji neki problem.

Part silazi za doručak i gleda ka vratima, očekuje nekoga.Ba to primeti.Part kaže da će Teni doći.Ba i Dadu kažu da se ne sećaju da je rekla da će doći.Part ih ubedjuje da će doći da vidi Ipshitu.Nakon doručka,Dadu kaže Partu da ode u kancelariju.Part odlazi uznemiren i gleda okolo.Teni dolazi čim on izadje.Part razmišlja da ako se sada vrati svi će biti sumnjičavi.Ipak, odluči da porazgovara sa njom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!