Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!

By  | 

Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!(2.1.2018.)

Teni Insistira da Čuktan bude njen partner za ples.On je zabrinut šta će reći njegova devojka, ali ga ona ne sluša.Part se kući vraća besan .Sluga ga zakači u hodu I on vuiče na njega.Indu ga pita da li je siguran da on treba da bude Tenin garant.Part kaže da on nema prava da je spreči da ode, može samo sa njom da razgovara o problemu.On dobija poziv od gospodina Shukle koji ga podseća na žurku povodom Nove godine.Part izlazi iz kuće zbog nečeg važnog.

Teni pokušava da nauči Čuktana da pleše.Čuktanje vuče I ona umalo da padne, ali Part dolazi I hvata je u naručje.Čuktan aplaudira dok Teni odlazi da ga ošamari.Teni pita Parta da pokaže Čuktanu kako se pleše.Part se smeje dok pleše sa Teni.Oni se gledaju.Čunktan aplaudira I kaže das u oni heroj I heroina.Čuktan pita Parta dag a spasi I bude Tenin partner na plesu.Part se izvinjava, kaže da je zabava u njegovoj kancelariji I da je došao po Teni.Teni kaže da joj je veoma važna konkurencija jer je ovo njena poslednja godina u Chawal.Teni mu kaže da oni moraju odvojeno da prisustvuju svojim zabavama.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!