Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!

By  | 

Dil Se Dil Tak 238. ep.,Teni i Part pokazuju Čuktanu kako se pleše!(2.1.2018.)

Teni Insistira da Čuktan bude njen partner za ples.On je zabrinut šta će reći njegova devojka, ali ga ona ne sluša.Part se kući vraća besan .Sluga ga zakači u hodu I on vuiče na njega.Indu ga pita da li je siguran da on treba da bude Tenin garant.Part kaže da on nema prava da je spreči da ode, može samo sa njom da razgovara o problemu.On dobija poziv od gospodina Shukle koji ga podseća na žurku povodom Nove godine.Part izlazi iz kuće zbog nečeg važnog.

Teni pokušava da nauči Čuktana da pleše.Čuktanje vuče I ona umalo da padne, ali Part dolazi I hvata je u naručje.Čuktan aplaudira dok Teni odlazi da ga ošamari.Teni pita Parta da pokaže Čuktanu kako se pleše.Part se smeje dok pleše sa Teni.Oni se gledaju.Čunktan aplaudira I kaže das u oni heroj I heroina.Čuktan pita Parta dag a spasi I bude Tenin partner na plesu.Part se izvinjava, kaže da je zabava u njegovoj kancelariji I da je došao po Teni.Teni kaže da joj je veoma važna konkurencija jer je ovo njena poslednja godina u Chawal.Teni mu kaže da oni moraju odvojeno da prisustvuju svojim zabavama.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site