Dil Se Dil Tak 239. ep.,Part i Teni plešu na zabavi!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 239. ep.,Part i Teni plešu na zabavi!

By  | 

Dil Se Dil Tak 239. ep.,Part i Teni plešu na zabavi!( 3.1.2018.)

Part se besan sprema u sobi jer Teni misli samo na svoju cawl zabavu.Dadu dolazi kod Parta i priča mu govor za zabavu.“Osnivanje preduzeća je kao odnos, potrebna mu je ljubav i poverenje, kompaniji je takodje potreban težak rad i samopouzdanje kao i u odnosima i uvek u sreću i u bolu da budete uz nas.Kompanija je takodje snažno povezana za svoje radnike.Moramo se suočitoi sa teškim vremenima, mnogi se izgube u putu, ali mnogi ostaju sa nama u svim situacijama.Takve veze su dragocene i mi želimo da budemo skupa zauvek.“

Čuktan je nervozan zbog plesa.Stanari Chawala nisu spremni da dopuste Teni da sama izvede ples.Part kaže da samo Teni zaslužuje taj trofej i da će ga ona dobiti.Devojčica izlazi na pozornicu i kaže da postoji neko ko želi da igra sa Teni.Teni je oduševljena kad vidi Parta.Oni otpočinju ples.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!