Dil Se Dil Tak 242. ep.,Pripreme za Tenino i Partovo venčanje!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 242. ep.,Pripreme za Tenino i Partovo venčanje!

By  | 

Dil Se Dil Tak 242. ep.,Pripreme za Tenino i Partovo venčanje!( 8.1.2018.)
Porodica je srećna što su Part i Teni osdlučili da se venčaju.Mohini ih pita kada će da se odluče za Šagun.Ba predlaže da bude sutra.Jalpa pokuša da razgovara sa Bharatom, ali on kaže da više nema o čemu da razgovaraju, rastaviće se i to je njegova finalna odluka.

Bharart je pita da li zna kako se on oseća kada zna da je Spursh dokaz njene nevere i da je ona bila sa nekim drugim.Kažejoj da se stavi u njegov položaj.Jalpa kaže da ga neće forsirati ako je to njegova finalna odluka.Kaže da će otići zajedno kod njene porodice i reći im istinu.

Tenin je Šagun.Indu kaže da Jalpa i Bharat neće doći jer imaju obaveze oko bolnice.Oni počinju rituale.Teni je srećna i razmišlja da se konačno ostvarila Shorvorina želja.Part se seća kako se sa Shorvori nije venčao sa svim ritualima jer je njegova porodica nije prihvatala.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!