Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!

By  | 

Dil Se Dil Tak 243. ep.,Shorvori se budi nakon 3.meseca kome!( 9.1.2018.)
Part pita Dadua da venčanje bude jednostavno.Dadu kaže da ga razume, ali Teni je ovo prvo venčanje i da sigurno o tome ima neke snove.On mu kaže da ide kod Teni i da je ona sa Ipshitom.Jalpa razgovara telefonom sa Indu, a zatim govori Bharatu da moraju biti na venčanju i da prisustvuju sreći porodice.Bharat joj kaže da ne mogu da glume sreću.Ona ga pita da li njihov sukob može ostati tajna do venčanja zarad Tenine i Partove sreće.

Part dolazi u sobi dok se Teni i Ipshita igraju.Part je umoran i zaspi.Teni se smeje i seća se kako je zaprosio.Partova glava umalo da padne sa kauča, Teni ga pridrži i stavi mu jastuk.Njena kosa se uprede u njegovoj košulji i ona se brine da će Part pomisliti da je želela da iskoristi šansu.Part se budi.Indu i Ba dolaze i Indu pročišćava svoje grlo.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!