Dil Se Dil Tak 244. ep.,Priprema za Teninu i Partovu sanget ceremoniju!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 244. ep.,Priprema za Teninu i Partovu sanget ceremoniju!

By  | 

Dil Se Dil Tak 244. ep.,Priprema za Teninu i Partovu sanget ceremoniju!
Čuktan pokazuje haljine Teni,pita koju će da izabere za sangeet ceremoniju.Teni je neodlučna, a Čuktan joj predlaže da pozove Parta da joj pomogne oko izbora.Teni nije spremna da ga pozove, te ga Čuktan krišom zove i govori mu o čemu Teni brine.Part obeća da će uskoro doći.

Part ostavlja porodicu i kaže da je potreban TeniMohini mu kažeda postoje neka pravila, ne može videti nevestu pre venčanja.Ba se složi sa Mohini, ali prijatelj može da poseti prijatelja.Ona kaže Partu da ide.Jalpa pokuša da ubedi Bharata da prisustvuje venčanju i obećava da će podeliti istinu sa porodicom nakon venčanja.

Indu je srećna što će Jagruti prisustvovati venčanju i nada se da će i Sejal takodje doći.Indu joj pokazujeda joj je pripremila haljinu.Jagruti je srećna zbog Parta i Teni.Jagruti ide da proba haljinu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!