Dil Se Dil Tak 245. ep.,Tenina i Partova sanget ceremonija!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 245. ep.,Tenina i Partova sanget ceremonija!

By  | 

Dil Se Dil Tak 245. ep.,Tenina i Partova sanget ceremonija!( 11.1.2018.)
Shorvori kaže doktoru da sazna da li ona I Part imaju saina ili kćerku.Bhansuali pozdravljaju goste.Part i Teni silaze.Onio sede zajedno.Jagruti kaže da neće nikome dozvoliti da pleše na Sangeetu jer je Tenin red za igru.Teni pleše.

Shorvori sedi u bolničkom krevetu uznemirena.Ba primeti da je Part stidljiv i kaže mu da da prsten Teni.Part proverava džep, ali je zaboravio da kupi prsten u zlatari.Mohini smatra da je to loš znak.Part kaže da on razume samo jednu stvar, postoji moć ljubavi koja ga okružuje, ona je uvek tu kad mu nedostaje i ovo venčanje se dešava samo zbog nje.On odlazi u sobu i uzima Shorvorin prsten,govoreći Shorvorinoj slici da on oseća da će dobiti Shorvori u Teni.On doda da je njena želja bila da oni udju u odnos.Kaže da će on dati njen prsten Teni.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!