Dil Se Dil Tak 263. ep.,Teni dovodi advokata kako bi uzela novac od Parta!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 263. ep.,Teni dovodi advokata kako bi uzela novac od Parta!

By  | 

Dil Se Dil Tak 263. ep.,Teni dovodi advokata kako bi uzela novac od Parta!( 6.2.2018.)
Indu I Mohini razgovaraju o Partu dok su sa Ipshitom.Mohini kaže da prva žena ima pravo nad mužem ako je živa.Indu je pita da li je tako I kaže da je svoj život zbog njih stavila na kocku.Teni sve čuje.Mohini kaže da je istina gorka, ali Teni je Partu iznajmila svoj stomak, a Ipshita je Partova i Shorvorina kćerka.Indu se pita ko će razgovarati sa Teni o problemu.Đšokirani su kadvide Teni na vratima.Oana se jedva nasmeja i kaže da je došla da uzme da nahrani Ipshitu.

Shorvori pita Teni da vidi Ipshitu.Teni joj kaže da zagrli svoju lutku.Shorvori je pita da Ipshita spava sa njom.Teni obećava da će joj doneti bočicu mleka.U sobi Teni drži slomljenu manglasturu i seća se svog venčanja.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site