Dil Se Dil Tak 27. epizoda, 1. deo, ( 07.03.2017.),Teni pokušava da osvoji Partha!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 27. epizoda, 1. deo, ( 07.03.2017.),Teni pokušava da osvoji Partha!

By  | 

Dil Se Dil Tak 27. epizoda, 1. deo, ( 07.03.2017.),Teni pokušava da osvoji Partha!
Prevod: Maya. Hvala! 🙂

Shorvori daje narukvice Teni i kaže joj da su to Božji blagoslovi. Teni kaže da joj je dala čak i blagoslove svog Boga. Shorvori kaže da joj je dala svog Boga tako da su ti blagoslovi naspram tome ništa. Teni ćuti i gleda. Shorvori našminka Teni i stavlja joj kajal u oči, Teni oblači svetlu roze maramu. Shorvori joj namešta kosu i dovodi je pred ogledalo.

Teni: ,,Misliš da je ovako okej? Izgledam kao ‘khidchi’, niko me neće voleti ovakvu.” Shorvori: ,,Spremila sam te za mog Partha i njemu će se ovo dopasti.” Teni joj kaže: ,,Ako me nasamariš ponovo ovog puta, biću veoma ljuta.” Shorvori kaže da nedostaje još samo da se stavi bindi. Teni kaže da nema to. Shorvori se priseća kako joj je Parth stavljao bindi i tužno gleda u Teni. Shorvori skida svoj bindi i stavlja na Tenino čelo, ona se priseća Induinog upozorenja. Shorvoti je pohvali da izgleda lepo. Teni se smeška. Shorvori kaže da Parth voli jednostavnu lepotu. Ona zove Partha. Parth se javlja na poziv, Shorvori ga pita gde je. Parth: ,,Na poslu sam. Zvaću te kasnije.. Volim te. Pozdrav.” Shorvori: ,,I ja..te volim.” Oni završavaju poziv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Shorvori je dovodi u Parthovu firmu. Teni se sudari sa njim, Parth je pita gde je Shorvori. Teni se okreće i vidi ga, kaže: ,,Vidi, izgledam baš kao što ti želiš. Evo ova svetla odeća, narukvice, puštena kosa, ovaj bindi i kajal…” Ona pleše oko njega. Parth je iznenađen i gleda..
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *