Dil Se Dil Tak 272. ep., Teni i Šorvori kupuju Partu poklon za Dan zaljubljenih!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 272. ep., Teni i Šorvori kupuju Partu poklon za Dan zaljubljenih!

By  | 

19.2.2018. – Dil Se Dil Tak – Teni i Šorvori kupuju Partu poklon za Dan zaljubljenih!

Prevod: Maya. 🙂

Epizoda kreće sa Teni, koja kaže Šorvori da nije nikada slavila Dan zaljubljenih i da ne zna šta da kupi Partu. Šorvori je zagrli i obeća joj da će joj pomoći. Teni je pita šta će ona kupiti Partu. Šorvori joj kaže da neće slaviti Dan zaljubljenih, jer je to deo izazova. Obeća joj da će to slaviti zajedno u predstojećim godinama. Teni joj kaže da će kupiti Partu poklon, koji će nositi ljubav njih obe. One pale laptop i žele da kupe poklon online. Teni odlazi u kuhinju da im skuva čaj i donosi. Teni se dopada neka košulja, ali je Šorvori sigurna da to nije baš Partovih stil. Šorvori joj predloži da izaberu nešto drugo, a ne odeću.

Đalpa (Jalpa) priča sa Indu preko telefona i tvrdi da nema šanse da se Šorvori i Teni ikada posvađaju. Njoj je žao što se nije videla sa Šorvori još, ali ima veliku brigu o Đajuu (beba Jayu) i Sparšu (Sparsh), a i Barat se razboleo.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site